Data înscrierii: 12/Ian/2007 Mesaje: 2398 Locație: Galati
Trimis: 27/07/2010 07:01 Titlul subiectului:
da da,si noi de baiat...daca ar exista retete speciale!....
Sunt convinsa ca financiar va fi fff bine,si noi am avut si avem la Sofia numai hainute bune purtate unele de 2 ori maxim,chiar ma gandeam ca din punctul asta de vedere investim bine pt una acum caci se mostenesc.Si dupa cum am mai zis e mai usor uneori cu doi copii de acelasi sex si pt ei si pt noi.
Suntem acasa,suntem bine,a trecut nebuneala,intre noi doi...restul nu mai dau doi bani pe ei...nici macar nu ma intalnesc. _________________
Data înscrierii: 05/Mar/2007 Mesaje: 2760 Locație: Ramnicu Valcea
Trimis: 27/07/2010 12:45 Titlul subiectului:
Felicitari, Mire! Noi ne-am fi dorit a doua oara tot fetita, Laura a fost delicata, diafana, ne cucerise iremediabil...credeam! Rares e ... baiat! Daca Laura apasa pe tablitele muzicale cu un degetel, Rares bubuie cu palma ca sa cante , Laura impingea subtil un Hopa-Mitica sa zornaie, Rares il suteaza cu piciorul etc... Cu toate astea, Rares e cel mai dulce baietel, se alinta si vine sa-l pup, sa-l mangai, e mai independent ca ea la aceeasi varsta, "canta" si danseaza mereu... Deci, orice ar fi, orice ne-am fi dorit inainte, tot ii iubim fara masura, pentru ca sunt inocenti si sunt... ai nostri!
Financiar chiar e muuuult mai usor sa ai doi copii de acelasi sex. Mai ales daca primul nu a fost "agresiv" cu jucariile sau obiectele din jur. De la Laura au ramas intacte caruselul de patut, carucioarele, patutul, scaunelul de masa, scaunelul de masina, jucariile, deci am scapat de cheltuieli importante... De la Rares ma straduiesc sa salvez unele dintre ele, ca sa le dau si eu mai departe altor copilasi :).
P.S. Lore... voi vorbiti despre al treilea?! Daca da, ce pot sa spun??!!Curajosilor! _________________
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 4966 Locație: Rockford, IL
Trimis: 31/07/2010 06:44 Titlul subiectului:
Si noi ne doream un baietel atunci cand am aflat ca o vom avea pe Andreea dar... acum nu am mai da-o pe Andrusca nici pe 100 de baieti.
E normal, pana la urma, pentru ca relatia cu copilul, ca orice alta relatie, se construieste nu vine gata construita... ai nevoie sa il cunosti, sa descoperi si pe masura ce descoperi vrei tot mai mult sa fii langa sufletelul ce striga mama si tata.
Si la noi e relativ simplu cu hainele. Sau a fost... pentru ca mai nou si Andrusca vrea exact ce poarta Irina asa ca tot mai des cumparam "dublu exemplar".
Eu imi scot palaria in fata mamicilor care au sau vor mai mulr de 2 copii!
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 6255 Locație: Bucuresti
Trimis: 02/08/2010 15:19 Titlul subiectului:
Buna fetelor! Eu sunt de vreo doua saptamani la ai mei cu rares ca acasa la noi e santier. Si trebuie sa terminam pana vine si Andruska noastra...
Va pup si sper sa revin acasa cat mai repede si sa pot intra pe forum mai des. _________________
Data înscrierii: 18/Feb/2007 Mesaje: 6435 Locație: Onesti
Trimis: 04/08/2010 21:29 Titlul subiectului:
Mire ma bucur pentru voi doi, bine ca e bine
Raluk, chiar ma intrebam de ce nu prea te vad pe aici, desi stiam ca esti deja in concediu. Andruska va fi numele bebelusei?
Mire voi v-ati gandit la un nume? _________________ "Nu critica, nu condamna, nu te plange, nu face comparatii"
Data înscrierii: 18/Feb/2007 Mesaje: 6435 Locație: Onesti
Trimis: 05/08/2010 22:39 Titlul subiectului:
uite ce a scris Mire
mire_ant a scris:
Desi mi-as fi dorit sa am pereche,nu ma pot pune cu natura si raman invidioasa pe cei care au si baiat si fetita,bineinteles in sensul bun...noi o sa mai avem o fetita ...cel mai mult mi-am dorit sa am copii sanatosi,asa ca pt mine este foarte bine asa,de fapt cred ca va fi mai usor doi copii de acelasi sex
De Alina nu mai stiu nimic. Desi as vrea sa stiu ce mai face. _________________ "Nu critica, nu condamna, nu te plange, nu face comparatii"
Data înscrierii: 19/Apr/2007 Mesaje: 1217 Locație: Galati
Trimis: 06/08/2010 14:31 Titlul subiectului:
Cand ai 2 baieti simti ca am casa plina sau ca sunt la gradinita adica mult zgomot. Cand vor creste o sa fie teren de sport si acasa si afara. Mamicile cu baieti mai mari cred ca pot confirma. _________________
Trimis: 06/08/2010 17:24 Titlul subiectului:
Minerva... nici cu 2 fete nu ti-e rusine e si pe la mine suficient scandal . Cred ca, de fapt, cand ai copii, nu conteaza sexul, veselia si supararea manifestate cu multi decibeli sunt la loc de cinste... _________________
Data înscrierii: 12/Ian/2007 Mesaje: 2398 Locație: Galati
Trimis: 09/08/2010 09:20 Titlul subiectului:
Va pup fetelor!Abia ne-am intors de la mare unde ne-am mai racorit un picut desi in ultima noapte am facut sauna in camera de hotel ...nu adia deloc,deloc vantul,s-a racorit pe la 5 dimineata
Si mie mi-ar placea Ruxandra,Ioana,Briana,Carina,Rebeca sau Sabina...parca vad ca nu va fi niciunul din astea _________________
Trimis: 09/08/2010 11:44 Titlul subiectului:
Robe, suport caldurile destul de greu....
Fetita noastra (daca nu i-o fi crescut ceva intre timp ) , se va numi Andreea Ruxandra. Nu cred ca se va modifica ceva pana la nastere...
Daca cine stie cum va fi totusi baiat, nici nu ne-am gandit la nume.... _________________
Trimis: 09/08/2010 16:06 Titlul subiectului:
Mire, ma bucur ca ati avut vacanta si ca totul este ok. Cu numele... noi am pus doua si fiecare a ales cate unul. Bine, la Andreea au ales Robert si Irina, eu am facut doar copilul .
Ralu, imi amintesc ce greu a fost cu caldurile... faceam 19 grade in casa... noroc ca trece. Stiu ca am citit pe undeva, de mult, ca nu poti avea 2 copii cu acelasi nume... cum ar fi la voi Andrei si Andreea sper sa ma insel. _________________
Trimis: 09/08/2010 17:52 Titlul subiectului:
De ce? Care ar fi explicatia?
Nu am mai auzit asa ceva....
Daca e vorba de superstitii, eu nu cred in ele...
Chiar as fi curioasa sa aflu de ce se spune asa ceva... _________________
Trimis: 09/08/2010 19:06 Titlul subiectului:
Ralu... era ceva cu legile din Romania... nu mai stiu exact, dar poti suna la biroul de evidenta a populatiei, la sectorul 3 si sa intrebi ca sa fii sigura. Am citit de muuult inainte sa o am pe Irina si era pe undeva printr-un ziar. Nu imi mai aduc aminte prea multe... Sper, insa, sa ma insel si sa nu fie o problema. _________________
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum