Data înscrierii: 21/Apr/2007 Mesaje: 187 Locație: galati
Trimis: 07/03/2010 16:05 Titlul subiectului: Pentru galatence!Mire_ant pe Rtv Galati!
Azi la ora 19.00 Mirela impreuna cu Sofia sunt invitate sa vorbeasca despre sarcina ei,nastere si momentele deosebite de pe forum!
Puteti vedea fetele galatence ...pe Adriana ,care a fost exemplul Mirelei si cea care a indrumat-o catre nasterea naturala...
Mirela vorbeste despre cat de importanta poate fi o comunitate virtuala la un moment dat....
..dar Sofia este cea care face toata emisiunea....
Data înscrierii: 09/Ian/2007 Mesaje: 11764 Locație: Galati
Trimis: 07/03/2010 16:57 Titlul subiectului:
Mi-a povestit Mirela despre aceasta emisiune si mi-ar fi placut sa o pot urmari, numai ca eu nu am cum sa o vad . am Dolce si nu avem RTV GALATI
Poate ca altele vor urmari emisiunea si-si vor spune aici parerea . _________________ TORTURI IN GALATI
Data înscrierii: 12/Ian/2007 Mesaje: 2399 Locație: Galati
Trimis: 07/03/2010 19:16 Titlul subiectului:
Sau sa o rugam pe Lili sa ne pastreze o copie ...nici eu nu am posibilitatea sa inregistrez emisiunea...abia astept sa vad ce a iesit _________________
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum